onsdag 31. mars 2010

mitt lille roterom

Nedenfor følger bilder av mitt hobbyrom/scrapperom. Selvfølgelig skulle rommet vært minst dobbelt så stort for å romme alt jeg ønsker, men det blir bare ønsketenkninger. Alt i alt er jeg ganske fornøyd, og regner med at småtingene kommer på plass i løpet av de neste årene;-)




Noe er nytt og annet er gjenbruk. Bordplaten skal enten males eller kjøpes ny, men det er ikke førsteprioritet - først må vi bli ferdig med oppussingen i stuen. 

Gode gamle Expetit-hyllen min!! Den rommer myyye (men ikke nok, garnet mitt har jeg ikke plass til på rommet mitt)


Pynteblyantene mine som jeg har dratt med meg hjem fra Gran Canaria. De er ikke lov å bruke:)

Store, fine sneller kjøpt både her og der. Dekorative... 


Slik oppbevarer jeg mine ProMarker. 


Fargekart til ProMarker


lørdag 27. mars 2010

Oppussing pågår...

Hobbyrommet mitt har fått en aldri så liten 'makeover'. I kjølvannet av alt rotet som følger med en oppussing har det blitt lite blogging på meg i det siste. Bildet nedenfor viser tapetene på rommet. Det ble ikke helt riktig fargegjenngivelse på den lyseste, men på bildet nedenfor er fargen ganske riktig. Det som mangler nå er lister, lys, ny kontorstol, og muligens ny bordplate. Om jeg gidder å rydde skal jeg etterhvert legge inn bilder av et møblert rom...


Guttene rocker litt på nyrommet til mor :-)

fredag 12. mars 2010

Litt mer garn

Da jeg var på helgescrappetreff satt jeg sammen med ei dame som strikket sjal i Kauni garn. Jeg ble frelst med en gang, og måtte selvsagt teste ut vidunderet. Garnet har laaange rapporter, og nå leter jeg bare et det riktige sjalet å stikke.  Siden jeg først var i gang bestilte jeg også et hespe med sokkegarn.


For å være helt ærlig syns jeg garnet så mye finere ut før jeg nøstet det opp, men kvaliteten er det ikke noe galt med. Et sokkepar er snart ferdig, og jeg tror de blir gode og myke.


I dag er jeg hjemme med en gutt som har vondt i magen - aldri så galt at det ikke er godt for noe, jeg får starte helgen litt tidligere.

Ute snør det igjen!! Jeg føler det har snødd siden jul, og jeg er mektig lei! 

Hobbyrommet mitt er fortsatt ikke ferdig, men i går fikk jeg telefon om at tapeten jeg har bestilt har kommet - spennende:-). Gulvet kommer sikkert neste uke.

Ha ei fin helg:)

søndag 7. mars 2010

Strikk

Klut i Petunia og sokker i Viking. Kluten er egentlig i den fineste blåfargen, men slik blir det altså når man tar bilder innendørs og har lite tålmodighet ;-) 



Det er dårlig med scrapping for tiden. Saker og ting er pakket ned i påvente av nyoppusset rom. Det blir forhåpentligvis veldig bra. Tapeter og gulv er bestilt - og "snekkeren" i huset jobber som en helt for å få alt ferdig :-)
Related Posts with Thumbnails