mandag 28. desember 2009

Juledessert ♥

I høst satt jeg og mannen klistret foran tv-en kl. halv åtte på TvNorge for å se '4- stjerners middag'. 

Noen oppskrifter fristet mer enn andre, og foreløpig har vi prøvd Nikis Theophilakis middagsrett og dessert. 5-åringen i huset ble veldig glad i lam etter den middagen. Lammecarré på en haug av kål og løk i urtesaus, med ovnsbakte småpoteter, dandert med kantareller. Det var nydelig godt! Oppskriften finnes her

Desserten har vi laget flere ganger, og det er nok vi voksne som liker den best. Sjokolademousse, lag på lag med mørk og hvit sjokolademousse. Jeg bytter ut hasselnøtter med paranøtter og peanøtter, og det blir kjempegodt. Oppskriften deler vi i to siden det er oppskrift til 12 porsjoner. 


Restene settes i kjøleskapet og nytes utover kvelden, eller dagen etter ;-)

I morgen er det atter en fridag :)

3 kommentarer:

 1. Så flittig blogger du er i jula da! Imponert! Koselige LO`er du har laget, og desserten så dødsgod ut! Her er det mellomlanding før vi drar videre til Trøndelag - pakker ut og pakker ned. Litt kavete - neste år blir det hjemmejul..

  SvarSlett
 2. Jeg var jammen helt sikker på at jeg la igjen en kommentar i går, men den var jo ikke her. Men; det jeg skrev var iallefall at den desserten så nydelig god ut!!!! Hilsen en sjokoholiker!

  SvarSlett
 3. hei :) jeg også har laget denne sjokolademoussen, og den er bare helt nydelig ! Men dum som jeg er har jeg ikke skrevet opp oppskriften, og den er ikke til å finne på internett lenger. Den forsvant når tv-norge "pusset opp" siden deres. Kunne du lagt ut oppskriften her kanskje?

  Mvh Renèe

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails